Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att jag inte kan se dig, men du finns i min skugga, de säger att jag inte kan känna dig, m


Du andas genom mina andetag
och...
jag har ännu inte slutat andas

Du finns vid min sida
där...
i min skugga ser jag dig



Du är inte borta
i mina ord
vilar dina andetag

Du har inte lämnat mig
min skugga smeker
våra liv




Fri vers av Rosen VIP
Läst 841 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-12 10:11



Bookmark and Share


    Ellanpellan
Underbar, verkligen.
2009-05-02

  friheten
Helt underbar skriven, säger så mkt!!!
2009-01-13

  aol
jag blev djupt berörd av dinså fina dikt
2007-12-01

  Maria Zena Viklund
De säger att jag inte kan se dig, men du finns i min skugga, de säger att jag inte kan känna dig, men du vilar i mina andetag

Åh vad vackert!
2007-08-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vacker beskrivning....kärleken är evig!
2007-08-14

  SMLU
Åå vad härligt att läsa detta.. :)
2007-06-26

    sunnanvind
Mycket fin! Gillar mycket!
2007-06-13

  * Ammi *
vackert
min skugga smeker våra liv ..
bokmärker!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP