Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fall


satt i min säng

När vindarnas susningar är borta
och dansen
är ett vårdat minne..
så ser jag i ditt ansikte
en sång
av tårar

Verkligheten kommer fram
och jag faller
stunden är kall
och sinnena
frysta

skratten ersattes av gråt
inga ord, inga känslor

Satt i min säng
och tänkte...
slog i huvudet
i botten av en bassäng.
Det slutade aldrig att dunka,
nej aldrig.




Övriga genrer av Nack
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-03-18 12:54



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Yeah! "så ser jag i ditt ansikte en sång av tårar", fifan va vackert!
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack