Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
syrebrist


nästan som att kunna andas






::



vissa säger att du
inte kan dansa
genom natten
utan att andas genom andra

men jag vet


jag

vet

var du gömmer
dina lungor




de är här, här i min hand












::



vissa säger att du
falnar och blåser bort
när solen rullar in
exponerar din kropp



men du bevisar dem fel
de jävlarna



då du
står kvar

fastspikad av mörkret i dina minnen












::



och jag,

ja jag
jag förvandlas nu


blir till hjärtat som exploderar inuti dig
som rinner ut längs dina lår

förskjuten och döende
ett skakande otillräckligt foster


för jag, ja jag
har

tappat bort mina
lungor

någonstans inom dig













Fri vers av Robert W
Läst 854 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-13 23:41



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Är det vackert eller hemskt? Är det nära eller långt bort, hat eller kärlek? Den här läser jag med kluvna känslor men det innebär inte att känslorna inte är starka, det pendlar hela vägen! En stark text som får mig att rygga tillbaka men samtidigt sugas in. Mycket bra!
2007-06-20

  Tove Meyer VIP
Dina ord.

Jag sitter har pa ett hostel i NY och grater. Du skriver mig.

\"men jag vet


jag

vet

var du gömmer
dina lungor




de är här, här i min hand\"


bland det vackraste jag nagonsin last. och jag forstar.
2007-06-17

  am
denhär tycker jag om. väldigt starkt.
din poesi påminner lite om Bruno K. Öijer\'s. samma ton på något sätt, om du läst något av honom någon gång.
2007-06-16

  Sanchez VIP
stort och vackert

lungor och hjärtan
2007-06-15

    Donna
...såå bra...igen...ny ton...predestinerad, laddad...explosionsbehövande...
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W