Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otacksam?

Jävla Eniro. Jävla sökhjälp via internet. Jävlaförbannades Eniro, nejeeeeej ingen utom valda ska gratulera mig när jag fyller år. OCH ingen, inte en endaste en ska skicka blommor till mig. OCH JAG Vill inte hAAAAA choklad. Jävla eniro, var fanns min rätt att få vara anonym? JAG HATAR ENIRO!!!!!!!!!!




Övriga genrer av Anna Persson
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 19:57



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
haha!! Jag vet inte hur seriöst detta är, men nog kan eniro vara en finne i arslet allt!


Däremot om man fick presenter, så skulle jag iaf tacka och ta emot. Gratis är gott!
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Persson