Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hungriga rävar finns det gott om, låt de smaka på det de själva saknar


Rävarna

 

Du står där

blottad
naken
och med
halsen uppvänd

mot deras käftar

 

Man ser hur

dreglet
sipprar

mellan deras gula tänder

Deras lystna blickar
stirra på sitt

byte

och du sträcker ännu
lite mer
på din hals

låter dem naffsa
gruffa
innan tänderna
hungrigt tränger igenom

din hud

De känner smaken

smaken 


av rent blod

 

 

 

 

 




Fri vers av stronza
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-12 22:54



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Åh, jag vill ha fortsättningen med,
blodet och saliven hela faderuttan!
Nej förresten ser det framför mig nu,
och känner blodsmaken..
Riktigt frustande bra, blottad strupe ojoj.
2007-09-11

  Carlita
härligt o se att du är tillbaka i etern med dina ljuva alster.. fast här var det lite thriller då o mer fram med rävsaxen liksom... :)

underbart!!
2007-06-13

  Jan Linderoth
Har du börjat att skriva rysare! Små möss sprang längs ryggraden på mig när jag läste!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar