Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när det inte är så hård press på en i skolan så har man tid att sitta och skriva lite x\'D Gjord under en.. öh,geografilektion. den kanske inte är perfekt men..


Under mörkrets beskyddande vingar

Mörker

Inbäddad i mörker

Dold bland skuggorna

Övergiven

Lämnad åt egna tankar

En trygghet

Men sammtidigt en rädsla

Över vem hon egentligen är




Fri vers av xEvviie
Läst 587 gånger
Publicerad 2007-06-13 15:53



Bookmark and Share


  törne
du fångar allting så fint i dina texter <3

tycker om sättet du skriver på^^
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie