Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt,denna gången från mattelektionen. Gillar denna bättre


Smaken av sorg

Tårar rinner

Droppar

landar på kinden

Lämnar svarta spår

söker sig till munen

Droppar

En smak av salt

...

Smaken av sorg på hennes läppar.




Fri vers av xEvviie
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 15:56



Bookmark and Share


  törne
O.o

smaken av sorg på hennes läppar...

du formulerar allt så fiint <3
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie