Till en olycklig kärlek som fick mig att känna
vad jag ej känt förut. Lycklig på så vis att
jag upptäckte kärleken till poesin och det
är jag glad för. Tack för att denna sida av
mig väcktes med liv och lust!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en olycklig kärlek som fick mig att känna
vad jag ej känt förut. Lycklig på så vis att
jag upptäckte kärleken till poesin och det
är jag glad för. Tack för att denna sida av
mig väcktes med liv och lust!




................... KYSSEN

..........................................*........................................
En kyss
"från topp till tå", luta dig tillbaka och unna dig att få.

En kyss på
din panna, så stolt, så stolt, snälla du vill väl stanna!

En kyss på
och en viskning i dina öron, men hör hon?

En kyss på
dina ögonlock, du blundar, men ser ändock.

En kyss på
dina kinder, så röda och blyga,
inget hinder, och inte ska vi smyga.

En kyss på
din mun så leende glad, som sol och smält choklad.

En kyss på
din byst, så varm och god, bara njutning tyst.

En kyss på
din mage rund, leker med din navel en liten stund.

En kyss på
dina skinkor så, oskiljaktiga som älskande två.

En kyss på
ditt sköte, denna port till livgivande möte.

En kyss på
dina händer, låt oss ta en dag i sänder.

En kyss på
dina fingrar, som sig kring de mina slingrar.

En kyss på
dina ben, lår, knän och vaden len.

En kyss på
dina fötter, goda liksom nötter.

En kyss på
dina tår, jag fäller en kärlekstår.

En kyss och kärleksförklaring
från mig till dig
min älskade raring.
..........................................*........................................




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-13 18:26



Bookmark and Share


  sulimaa
Det finaste jag läst på väldigt länge!!! En sådan kärlekshyllning vill nog alla ha...
2009-05-08

    ej medlem längre
Vem skulle inte falla för denna?
2009-01-05

    Lindizz
En mycket fin och öppen kärleksförklaring...*ler Applåder till dig!
2007-07-07

  aol
verkligen kärlesfull tack för dina applåder snälla bosse
2007-06-30

  Catrin
Kyssar i massor över hela kroppen, låter härligt... Fin kärleksförklaring.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi