Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är gõtt att leva

 

 

Liten traskar vägen fram

Impulsivt vald väg

stannar till vid Ekens stam

 

Slår sig ner ett slag

Njuter friska luften

för varje andetag

 

Liten traskar framåt igen

Fokus i blick

hittar på ett kick

Rätta vägen hem

 

Liten sökte och fann

Stället där hjärtat bor

Liten har nu blivit stor

Och den största kärleken vann

 

Kärleken till livet 




Fri vers av nettizen
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 20:34



Bookmark and Share


  issac.a.m
det är gott att leva..vackert..
2007-06-13

  prinscess VIP
den var vacker
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen