Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är snart vår :-)



I regnets droppe

faller

ner

faller ner
smälter samman

SLASK


I solens stråle
strålar
våra leenden tillsammans

Som fåglarnas
fågelsång
i det eviga vårkvittret

SKRIK

skriker våra själar ut




Fri vers av Malin Johansson
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-03-18 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.