Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans jag är ung & dum



Ta min känslighet

Ta min ömhet

Ta min kärlek

Ta min trygghet


få mig att tro
att du stannar en stund




Fri vers av Malin Johansson
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-03-18 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.