Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Azrael

den svarta ängeln
har varit
här

omärkligt
som en luktfri gas
som en smaklös vätska
som en svalkande bris
smyger
den försåtligt runt i ditt
hemligaste

och
sakta
kommer din glädje
att slockna
kommer din ångest
att växa
ditt hjärta blir tomt
fasorna kommer att gripa dig om natten
grå ödslighet
om dagen
alla tunga timmar

jag var en gång
varm och röd
fylld av glädje

du slet ut mitt hjärta på din trappa

nu
är jag hjärtlös




Fri vers av Aisha VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-14 10:19



Bookmark and Share


    Panta rei
Din vän har drabbats av den svarta ängelns mörker, så till den grad att ditt hjärta slits ut - hjärtskärrande smärtsamt men vackert!
2007-06-15

    ej medlem längre
Vemodigt men vackert skrivet, bra!
2007-06-14

  Havsjungfrun
aj..jag blir stum..
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP