Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan




Visste du att Fanta innehåller hår?

Och att vaniljkräm innehåller fiskfjäll?(detta för att binda)

Och ändå fortsätter jag nog med att äta och dricka det äckliga!!
Tycker du också att det är äckligt?

Visst är det konstigt att det stoppas in så mycket skit i det vi äter.
Det står inte ens allt som det innehåller.Och vi konsumenter äter och tiger!
Vad finns mer i som vi inte får veta?Det undrar jag!
Det är inte konstigt att små barn får cancer.
Ja ,det gäller ju vuxna också.
Det är tydligen fullt lagligt att stoppa i oss allt möjligt skit.
Ungar som föds med astma,cancer osv.
Ja herregud!
Var ska detta sluta?Jag bara undrar.........




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt