Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchar och inspireras av efterrätten...




~ KÖTTETS LUSTFYLLDA BÄR ~

Naturlig och rosigt röd,
mjukrunda former,
solmogen och somrigt söt
lockas man till att smaka på
köttets lustfyllda bär
jordgubbssommaren är här!




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-14 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2009-01-05

  Marreb
Här blir man sugen på både det ena och det andra.. :-)
2007-06-17

  Catrin
Denna var väldigt söt och samtidigt kittlande : )
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi