Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du har det!


Underbara människa!

 

Ja fortsätt

fortsätt

lev!

Du kan

Du har

så mycket

i din kropp

lev!


så mycket liv

i dej

så mycket

människa

underbara människa

lev!

 




Fri vers av stronza
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-06-14 16:43



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
jisses du skriver ju inte dikter tösen!! Du vrålar ju ut dom , fyllda av livsbejakelse! Härlig läsning och goda känslor!
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar