Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag, Jag och Hon...


I skuggorna av varann

Jag är gömd i din skugga,
Eller är det tvärtom?
Känner vi ens varandra?
Det verkar inte så…
Jag kan inte anförtro dig något
Du gillar egentligen inte mig
Varför träffas vi då?
Är det för att alla förväntar sig det?
Är det för att vi är rädda för vad som annars skulle hända?
Vad det än har för orsak:
Så är det inte för att vi är vänner!




Fri vers av xEvviie
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie