Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, när är man egentligen nöjd?


Se, sommaren är här men ändå är man inte nöjd.

Solens varma strålar mot hennes kind

Fåglarnas glada kvitter

Vågornas brus från vatten och hav

Hon är där,

Mitt i sommaren

Men mest av allt längtar hon bara till hösten.




Fri vers av xEvviie
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:16



Bookmark and Share


  törne
Hösten :) min favoritårstid^^
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie