Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerseger

Mörkret sprider sig sakta
fyller varje cell i min kropp,
varje hörn av min själ.

Det gör för ont att andas,
för ont att leva.  

Det svarta tar över
hela mitt liv
och jag orkar inte
kämpa emot längre.

Jag släpper taget
och överlämnar mig
i mörkrets famn.




Fri vers av Skye
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-06-15 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye