Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked

avslappnad
med välvda ögonlock
sover du i månskenet
täcket
har glidit åt sidan
och du
drömmer

som
en vindil
som en knappt förnimbar fläkt från vintergatan
slinker jag in
genom det halvöppna fönstret
svävar en sekund över din
kropp
landar på pannan

alla bilder
som du har sparat
bakom dina ögonlock
alla tankar
som du har sparat
bakom pannans stolta sköld
alla minnen
som du trodde
att du hade i ditt hjärta

allt
allt tar jag med mig
allt tar jag tillbaka

när du vaknar
känns det kyligt i rummet

och
du minns mig inte mer




Fri vers av Aisha VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-06-15 10:31



Bookmark and Share


    Melona
vilken poesi
du rymmer i dina ord

\"som en knappt förnimbar fläkt från vintergatan\"

hallå,
så stroslaget vackert!
2008-02-14

  Ali D VIP
Mycket vacker.Att inte minnas...

Minna minnen är som drömmar.

Har det hänt eller inte?

Mycket vackert hur som helst

Saalam
2008-02-06

  Burn
Den här är vacker! Mjukt och hårt blandat på ett poetiskt vackert sätt. Påminner mig om Stagnelius - vilket är ett mycket bra betyg. Underbar historia.
2007-11-27

  Just Emotions
wow.. jag har inga ord...
2007-09-18

  warnqvist
Fantastiskt vacker. Vilket anslag och ett ofattbart bra avslut.
2007-08-01

  issac.a.m
läser..njuter
vackert...
2007-07-12

  © anakreon VIP
En avskedsskildring värdig
en hypnotisör!
Carl-Erik
2007-07-07

  Chérie
jag ser o känner, vackert.
2007-06-21

  Manal
avsked, dina ord fläts samman så vackert och för varje ord så blid dikten bara vackrare
2007-06-16

    ej medlem längre
Beskrivande och vackert, en av de vackraste jag läst från dig, afarin bar shoma!
2007-06-15

  Annmargreta
Fint skrivet.
Jag fick känslan av att jag också var där i rummet som en liten mygga eller fluga. Väldigt beskrivande.
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP