Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp


en svulten död marulk
utan hunger

en släpande påse
fylld av
ingenting

en dinglande spene
från en
torrmjölkad ko

ett ingenting
med allting
fast utanpå

nedsänkt i dvala
i badkar av 
gröna alger

sjunker jag




Fri vers av stronza
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 16:42



Bookmark and Share


  Carlita
finfångat tjejen :) finurliga formuleringar!
2007-06-15

  stronza
ja, det finns fler som kan skriva om kor på denna sajten
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar