Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här spelas ingen ljuv musik idag


att


hämta

finna

göra

stå

verkar vara en alldeles

för stor ansträngning

 

om jag bara kunde få

 

ligga kvar här

i dalen

och låta mig ätas

av maskar




Fri vers av stronza
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-06-15 18:38



Bookmark and Share


  Markattan
Håller med Lavamannen, det här är mycket tungt och man riktigt känner orkeslösheten som förmedlas via dessa dina ord.
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar