Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar en junimorgon


Min Jord

Vajande fält av röd vallmo
Blåklocksängar, enar och surr

Sjöhästar som simmar i oceanerna
Ljuset över Pyrenéerna

Rimfrost på nypon, på rönnbär
Rimfrost på vägarna
Snörök

Skyttegravar

Arapahokrigare hälsar solen i öster

Skyttegravar
Massgravar
Dimma



Kommer du ihåg?





Fri vers av Miset
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-06-16 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset