Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten och dess biverkningar

På solstänkta väggar


Med knarrande hår som droppar


Ett set tops


Oändlighetens luft


Meningslöshetens kvarnsten




Fri vers av The One
Läst 627 gånger
Publicerad 2007-06-16 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The One