Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet

Han hade suttit där i hela dagen
I gryningen hade hon försvunnit
ur rummet med det blonda håret utslaget
Hennes avskedsord ekade i hans huvud
när han lutade det mot glasskivan
Hon kallar och han reser och går ut genom väggen
...¤...
På kvällen hittade vi hans livlösa kropp
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 379 gånger
Publicerad 2004-02-13 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia