Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


...

hans ansikte gömmer sig i tystnad

jag vill skrika

men hans blick

tystar mitt löfte om evig kamp

sirener tjuter inombords

men jag tiger

yppar inte ett ord om hans

okynniga fingrar




Fri vers av Amirella
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-06-17 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella