Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken om oss



Jag vill skriva en bok
där jag lever
lever i
Jag vill berätta för dig
med känsla och tanke
att du utplånat min vida
framtidssyn
framtidssyn blir till önskning
en önskan om dig och mig

Jag vill skriva kapitel
där vi lever
lever uti
Jag vill visa dig
med värme och handling
att vi är varmare än något
rödare än blod

Jag vill avsluta boken
med ett oändligt slut
där våran tid tillsammans
varar livet ut




Fri vers av Malin Johansson
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-03-20 14:34



Bookmark and Share


  Snörosen
söt...
2005-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.