Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktbok nr 3, Dikt babord, text nr 331 av 428


DB3 331 Smärta är att stå under stövlar





Ovalen
är oasens skugga

jag äger ingenting
tingen äger mig
smärta är att stå under stövlar

jag uthärdar
det uthärdliga

det outhärdliga
gör mig till dess fånge
träl

decimaler formar liv
mitt liv är blott delar
av ett helt

fragment,
har någon sagt
men mitt liv
är inte fragment
av någonting
som ändå skulle hända

decimaler formar liv...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-06-18 12:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett helt liv fogas av delar... så rätt och riktigt ; därav följer dess delbarhet: huden... blodet och fötterna ; notera att de sistnämnda finns det två av...en filosofisk betraktelse... på min ära... ja...
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP