Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är regnpölen upptagen?

Vill du hoppa

I en regnpöl med mig

Eller du är kanske realist

Som alla andra

Och inser

Att jag inte finns?



[Det som inte syns finns inte]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-06-18 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting