Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det älskande paret

Andas kärlek

[ett, två]

Håll min hand

[tre, fyra]

Våra hjärtan delar puls

[fem, sex]

Våra kroppar förenas

[sju, åtta]

I ett själsligt band

[nio, tio]

Låt bandet falla

Ner i Dödens hand




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-06-18 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting