Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta, vackert? Bara ord.

Mina ord
Min tanke
Min kropp
Mitt hjärta.

Smärta
Utan hopp
Smärta
Bara ord.

Ensamhet
Ångest
Tomhet
Bara ord.

Kärlek
Vänskap
Kärlekshjärta

[Vackert , men bara ord.]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 19:47



Bookmark and Share


    teacher
Precis, det är bara ord.
Vacker!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting