Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet /The last drop falls

Ta min hand
Eller låt mig falla
Det är ditt val nu
Ja eller nej.

[Nej.]

Jag föll
Och landade
Du fångade inte upp mig i fallet
Jag slog i
Jag blöder nu

[It\'s a bloodred sea and I\'m drowning]

Varför
Lämnar du mig
Vänder dig om
Utan en enda blick tillbaks

[Du kunde inte se mig i ögonen]

Du gömmer dina tårar
Men jag vet
Dina tårar
De rinner

[I\'ll try until the last drop falls]

Mitt blod
Det rinner
Rinner också
Men dina tårar slutade
Och du lever

[Du går inte att fixera helt med blicken, jag är för svag]

Och du kan vara lycklig
Jag är inte din börda längre
Du har alla chanser att le
Så le, för mig
För min skull
Jag älskar ditt leénde

[Smile even thogh your heart is breaking]

Du lät mig
Falla så långt
Du lät mig
Slå i marken
Du lät mig
Gå i tusen bitar

[Benbrott värker mindre än ett krossat hjärta, sötnos]

Jag blöder
Än idag
Dina ord brände
Stora hål i mitt hjärta

[Don\'t be so cruel]

Mitt hjärta
Är ännu inte torrt
Det pumpar
Och jag lever än


[Du gav mig sår som aldrig läker]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting