Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba hjärtslag

Mitt hjärtas puls
Är snabb och hetsig
Har bestämt sig
För att aldrig sluta slå

Aldrig sakta av
För att sedan
Sakta dö ut
Nej, mitt hjärta ska slå
För alltid!




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 20:02



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
gillar din dikt. den är stöddig mot livet
och verkar först skita i alla naturlagar.
det får verkligen igång mig. sen kommer
sista stycket och förvisso roar mig lite, men
återställer det sköna naiva uppnosiga känslan.

jag skulle helst slippa sista delen :)
och byta ut \"länge än\" mot \"ALLTID!\"
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting