Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In my mind´s eye


I Öknen

Du står i den Röda Öknen
Sträcker ut handen
Kom nu!
Kom!
Jag vill visa dig något
Kom nu!
Kom!

Här finns kunskap
Här finns ljus

Den blå blomman
Handen

 

 




Fri vers av Miset
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-06-18 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset