Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligt ädelmod springer ur ödmjukhetens klara källa... Yttre medel manifesterar tanken i det fysiska, varken mer eller mindre.


Kung


Svärdet är mig inget
nödvändigt ont
min rustning ingen
börda

avsikten är min
verkliga klinga

sanningen min
sköld

Liksom kärleken till
det äkta gör formen
av min krona





Fri vers av Gawain
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-06-18 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain