Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetsröst

Hur kan du gå runt och se så där nöjd ut
medan åtskilliga själar lider varje dag?
Vilken rätt har du att äta dig mätt
då flera personer dör av svält per dag?
Vem tror du att du är
som alltid är glad
när så många människor gråter?

Le inte och se inte så där sorglös ut,
folk kan ju få för sig att du är lycklig




Fri vers av Malin Hy
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-19 00:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var himla söt på ett djupt sätt...
2008-11-16

    Seducia
jag har en vän som tänkte precis så under den perioden hon var deprimerad...hon gav sig inte tillåtelse att va glad, att njuta av mat osv..

men bra skrivet!
2007-06-19

  aftermath
\"begreppet lycka\"
\"lyckobegreppet\"
nej, du det var svårt det här..
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy