Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vernissage+fest med intressant mångfald i vackra toner


jag blev till bilder

 

Hedrad var jag

Hedrad blev jag

av bilder

som

förklarade

oss

Dina bilder

som

var

vi

ditt vi




Fri vers av stronza
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar