Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljus

Ligger i min säng kan inte sova…

Med trötta ögon stirrar jag i taket,
Tankarna vandrar

Utanför fönstret hörs ett svagt sus
av en bil som far förbi

Skuggor svävar lätt på väggen,
De färdas som lätta duniga bolster

I varje ögonblick
Så förnyas allt inför mina sinnen

Morgonljuset första strimma
Smeker mig lätt över armen

Jag känner värmen från solen
Nu kan jag äntligen sova……




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 10:56



Bookmark and Share


  thyra
Vackert och igenkänningsbart. Den stilla ron som störs av ljud och tankar tills sömnen tar oss bort. Skön känsla du fick fram, inte skrämmande som de timmarna ibland kan vara. Fint!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin