Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ( pilla bort små skorpor så att de börjar blöda )

 

i min kvinnlighet
vagga dig

av min längtan
kyssa dig våt och svag

låta min innerlighet
svepa fram över din hud

jag vill 

ur min nyfikenhet
fingra på dina drömmar

under min passion
göra dig till min

äga dig

med min ödmjukhet
skänka ro i dina ögon

så du ser

så du förstår

 




Fri vers av stronza
Läst 634 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-19 15:34



Bookmark and Share


    Noomi
mm.. väldigt sensuell
och varmt kärleksfull..
2008-01-10

  ninna
det sista meningarna var så perfekta dom sa allt som behövdes,så vackra.
2007-10-13

    Issand. VIP
skitfin värd massor av reds val
hehe men fin ja vacker
2007-09-19

    ej medlem längre
\"med min ödmjukhet
skänka ro i dina ögon

så du ser

så du förstår\"

Jag smälter inför dessa ord! Briljant!
2007-06-19

  ÅsaLena
Mycket vackert och finstämt!
2007-06-19

  Jan Linderoth
Sensuellt!! Väldigt sensuellt, gillar \"fingra på dina drömmar\" Du tänker inan du skriver! Och det blir braaaa! Du, lite fler ord nu, ser jag, inget fel men en förändring. En varm applåd!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar