Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET OMÖJLIGA

Att göra det ogjorda

gjort är ingen konst

hur svårt det än

må ha varit,

men att göra

den enklaste sak

ogjord är omöjligt!




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-19 19:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tänka efter innan man handlar...vackert skriven om möjliga och omöjliga val.
2008-12-31

  Agnes
Välförtjänt stjärna!!!
2007-07-04

  aPorcupine
Klockrent! Väldigt sant. *bokmärker*
2007-07-01

  Ola Rydberg
Snyggt
kul när man leker med orden så
2007-06-27

  Michaela Dutius
Nej det är ingen konst - men att med så enkla ord få denna prosaiska sanning till poesi - det är kont!
2007-06-27

    Donna
...verklig insikt...gör mot andra det du vill att de ska göra mot dig är ett steg till att hitta den...balansen...ord, tanke, handling...
2007-06-20

    sunnanvind
Sant så in i norden!
2007-06-19

  thyra
Så sant så, bara att acceptera faktum och om det blivit fel, be om förlåtelse. Bra text att fundera över!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi