Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvær har jag endast tillgång till norskt tangentbord. Men det får bli som det blir.


Porøs prosa

 

en dag i taget

en sak i sænder

motpoler bryts ner

avskalade væggar

solens bestånd

øver fjærran lænder

 

en natt efter dag

en kærlek i hjærtat

en styrka dær lågan ær vag

en svaghet som førløser smærtan

 

långsamt och tidløst

porøst och hastigt

drastiska drømmar

uppløsta sømmar

en vinter som blev sommar

en sång som spelas før oss

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 20:02



Bookmark and Share


  Agnes
Spröd text med styrka... hur flummig beskrivning som helst... Jag tycker det är svårt att beskriva din stilistik. Tillåter mig därför bara förundras och njuta.
Hm! Det blev en extra dimension i läsandet tack vare det norska tangentbordet. Absolut inget negativt. :^)
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret