Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårat Fotoalbum



Minnen som etsar sig fast
som korten i ett fotoalbum
det käraste man har
hade

Minns du
hjärtat du värmde upp
slagen för bara dig
men du var tvungen
lämnade mig

I ensamheten
minns jag bara dig
en strimma av hopp
av att du kanske minns mig

Första sidans sorg
är dina klara ögon
i solskenet
men skenet det bedrog
du drog
tog ditt pick och pack
och stack

Minnen som etsar sig fast
dom korten i vårt fotoalbum
det käraste man har
hade




Fri vers av Malin Johansson
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-03-21 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är du sorgsen ledsen? Va inte det, snälla.
Jag vet inte om mitt tycke för denna dikt piggar upp men jag tyckte den var snyggskriven ( ett stulet uttryck men jag tycker att det funkar bra som beskrivning).
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.