Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildskönt

 

 

Betraktar humlan

på sin ändlösa jakt efter nektar

 Känner hur den

ljumma sommarvinden fläktar 

 

~mjukt~

 

Efter en dag

fylld av slitsamma känslor

Bland tistlar och brännässlor

 

~ längtar din röst~

 

Med en värme

starkare än solens strålar

Den vackraste av bilder

för mitt inre jag målar

 

~ Bilden av Dig ~ 




Fri vers av nettizen
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-19 21:42



Bookmark and Share


  Thommy
Vad fint du beskriver både natur och längtan.
2007-06-21

  Nikolai Jungsin VIP
vackert.. stum av beundran min vän
2007-06-21

  issac.a.m
Du målar den vackraste bilden av din..
Vacker dikt med en fin bild Underbart.. inre bild som får ditt hjärta att slå friare och bilden att vibrera..
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen