Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närheten vi aldrig behöll



Om du såg in i mina ögon
det grönaste av sorg
tårarna som aldrig helt går att gömma

Om du såg in i mina ögon
som förr
skulle du se
att bara du kan stänga / öppna
denna dörr


Om du rörde vid min hy
det sköraste av allt
som du berörde

Om du rörde vid min hy
som förr
skulle känslorna för dig
vara desamma som för mig


Om du bara höll om mig
det härligaste
det mysigaste

Om du bara höll om mig
som förr
skulle du känna närheten
vi aldrig behöll




Fri vers av Malin Johansson
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-03-21 00:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra känslospektra
2005-03-21

    carimba
vemodig och smärtsamt att läsa, försvunnen närhet och sorgen över det genomsyrar dina senaste alster. Du har slånde och vackra uttryck för att få fram det... I denna tycker jag att du lyckats allra bäst...
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.