Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skillnaden mellan kärlek och hat är hårfin...


erfarenheter

ok....visst...lycklig kärlek är en underbar känsla

...men olycklig kärlek väger så mycket mer

man hatar att älska...




Övriga genrer av han
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-03-21 03:25



Bookmark and Share


  Sandra, Elise-Marianne, Björk
Vem är du? Du skrev detta 2005 och det känns som det handlar om mitt liv idag.. Synkronisitet
2019-10-21

  Cattis Rönn
hårfint eller ej...så har du förklarat detta här i denna lilla text väldigt bra!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

han