Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten fråga bara...

hur fan kan man samtidigt visa kärlek till sin partner och må bra genom att ge denne frihet, när man själv torteras av dess frånvaro?




Fri vers av han
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-11-02 17:54



Bookmark and Share


  Roger VIP
Att älska någon så mycket att man vill ge den personen sin frihet - dubbelbottnat som du så bra beskriver det. Men om man älskar någon så borde den personens lycka bli viktig för en själv. Alltså, blir personen lycklig av att vara fri borde man själv känna lycka över att göra den andra lycklig (terroretiskt sett :) Men det är sällan så eller hur... Dessutom, om den andra parten älskar tillbaka bör alltså han/hon vilja vara borta så lite som möjligt eftersom det då främjar din lycka. (Va ja svamlar... de e sent tror jag)
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

han