Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer en text, än en dikt. men jag ville bara få ner något för tillfället..kanske redigerar den sen.


han ska flytta

det slog ner som en blixt
han ska flytta

Varför?
Dom tror att han flyttar för en andledning
sannigen är en helt annan
han flyttar på grund av henne

hörde ni mig?
han flyttar på grund av henne

hör ni fortfarande inte?
han flyttar på grund av HENNE!

hör du mig?
JAG FLYTTAR PÅ GRUND AV DIG!

ska jag skrika högre?

han visste att den här dagen skulle komma
det har han vetat ända sedan den där ödesdigra dagen i Januari
det var bara en fråga om tid

hur kunde han vara så dum och tro att hon någonsin älska honom
I den tysta ensamhet kvider han

tankar plågar honom
ångest biter sönder honom
varför dömmer han sig själv?
varför känns det som han svikit henne?
varför såg inte hon att det var han som behövde hjälp?

men nu har hans hopp och ihärdighet tagit slut
det känns fortfande som om det tog slut igår, men nu har hon hittat en annan

...då är det bara att kliva åt sidan

hennes ord ekar fortafarnde i hans huvud.
om hon bara visste vilka kval och totyr hon har åstakommit honom
han har inte kännt igen sigsjälv det senaste året

texter har fått en mening
låtar har fått en mening
känslor har fått en mening

den här gången var det han som valde att fly, istället för att stå kvar och fäktas.

kommer han någonsin älska någon igen?




Fri vers av han
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-11-18 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

han