Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten talar för sig själv...


kärlekens definition

han hade fått diagnosen förälskad.
snabbt letade han upp ordet förälskelse i sinnets ordbok, och följande ord kom upp:

depression
besatthet
sinnesförvirring
åtrå
svartsyn
svartsjuka
matyrskap
insomia
vanvett
ångest
hat
uppoffring
totyr
lidande
psykos

han slog snabbt ihop boken och höjde på ögonbrynen och fråga sig själv:
-och det här påstår folk ska vara någonting vackert???
sen så lade han sig ner i sängen och väntade på att bli frisk igen.





Övriga genrer av han
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-09-29 03:54



Bookmark and Share


  vega lando
lekfull, med humor ironiseras glorifieringen runt känslan kärlek.
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

han