Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en svunnen tid - då dottern var liten...


Visst är det gosigt



Idag när jag bäddade
insåg jag att jag delade säng
med 19 andra

Det var nallen och vovven och pandan
och kaninen och flodhästen och katten
och hästen
och resten
och ungen

Visst är det gosigt
med 18 gosedjur
och en gosig unge
Men jag skulle så gärna
någon enda gång
bara en enda
gosa med en karl




Fri vers av Miset
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-06-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset