Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också från en svunnen tid. 1989-2007 - så mycket livsglädje i musiken! Och det gäller att veta vem man är... Can you see The Real Me, can you, can you???


Som det anstår en snart fyrtioårig dam

Jag ville se ut som en dam
som det anstår
en snart fyrtioårig dam

Så i postorderkatalogen
prickade jag för
dräkten, den mörkblå med prickar på
pumpsen, de vackra i genombrutet mjukt vitt skinn
underklänningen, den puderfärgade med spets över bysten
och
handväskan, den chica, till dräkten passande

Paketet kom
Jag jublade
Nu skulle jag äntligen se ut
som det anstår
en snart fyrtioårig dam

Spegelbilden
var som tagen
från Lustiga Huset
(Jag säger inget mer)

Ner med skiten i lådan
och tillbaka till posten
Snabbt!

Nu sitter jag här
med nyfärgat röd-svart hår
iklädd svarta jeans
och en T-shirt (svart)
Och på bröstet
spelar
en långhårig skitstövel
Heavy Metal

Precis som det anstår
en snart fyrtioårig dam




Fri vers av Miset
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset