Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

 

 

Efter en tid

stressfull som få

Känner hur lugnet sprider sig

dit bara din  förmåga

kan nå 

 

Tassar tyst på tå

in i själens kammare

 

Där...

I hemmets trygga vrå

Finner jag den frid

jag så länge sökt

och saknat

 

Gömmer

ansiktet i ditt bröst

Känner dina armar

omsluta mig

 

Och där

I trygghetens fasta famn

Kan jag äntligen somna

och få den vila

jag så väl 

behöver 




Fri vers av nettizen
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 12:01



Bookmark and Share


  Thommy
Känns lite som att komma hem.
2007-06-21

  Nikolai Jungsin VIP
skönt att få landa..
2007-06-21

    Donna
...att komma hem...på riktigt...djupt trygg text som ger själen ro...
2007-06-20

  aftermath
njutbara rader..
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen